Очаквам да повиша нивото си на правни и общи знания. Това

...
Очаквам да повиша нивото си на правни и общи знания. Това
Коментари Харесай

Гешев иронично преди ВСС: Очаквам да повиша нивото си на правни и общи знания

Очаквам да повиша равнището си на правни и общи познания. Това съобщи основният прокурор преди днешното съвещание на Висшия правосъден съвет, което ще разисква настояването за предварителното му освобождение. 

На предходния пленум разбрах, че вземам участие по право във Висшия правосъден съд, а не във Висшия правосъден съвет. Разбрах, че прокуратурата е централизирана, макар конституционни промени още 2016 на Христо Иванов. Разбрах, че прокуратурата, а не Министерство на вътрешните работи разкрива закононарушения. Разбрах, че прокуратурата води правосъдното разследване, а не Съда, сподели още той. 

Ако не беше смешно, щеше да е тъжно, и то за българската държавност. Надявам се министърът на правораздаването, вместо да обикаля тв студия, и да споделя погрешни политически изказвания, да изрази своите изказванията пред Висш съдебен съвет, добави обвинител номер 1. 

Надявам се да не се опасяват за върховенството на закона и отбрана на правата на индивида. Откритост и гласност от Прокуратурата има задоволително, приключи Гешев. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР